donderdag 17 augustus 2017

The State Headlines kan worden gerekend tot een van de meest berichtende van de zes Nederlandstalige pro IS kanalen van een Nederlands Belgische netwerk van Pro IS kanalen

Profiel foto van The State Headlines

The State of Headlines gaat zijn nieuws in het vervolg wat meer in het verborgene, ofwel in meer in de privé sfeer delen met zijn 275 volgers. Het kanaal wat behoort bij wat ik voor het gemak ga betitelen tot de heilige zes kanalen van de Nederlandse en Belgische IS georiënteerde telegram kanalen- waaronder het door mij eerder beschreven -lees hier-, naar de terugkeer van Sharia4Belgium hunkerende Belgen, overgenomen telegramkanaal Al-Haqq.NL ook toebehoort.
Het nieuws dat The State Headlines wat meer ondergrondser gaat binnen de krochten van het telegramwereldje, word gedeeld in een internationale Pro IS groep, het bericht werd gedeeld bij diverse internationale Pro IS chatgroepen 
De zeven heilige kanalen die te samen een zijn in een netwerk van Belgische en Nederlandse jihadisten, na het wegvallen van Islam4Belgium zijn ze nog met zijn zessen
Dit kanaal heeft ook een filmpje weten te maken waarop hun naam prominent in voorkomt zodat je precies kan zien waar deze club voor staat. Het martelaarschap voor de zaak van IS dus. Degene die je in dit filmpje ziet sterven, strijders van IS dus, hebben zich stuk voor stuk weten te degraderen tot iets, wat nog lager in hiërarchie staat dan al het ongedierte wat deze wereld rijk is! Het is eigenlijk al een belediging voor al het ongedierte wat op deze planeet rondstruint, om deze voor de voedselketen en de natuur nut hebbende beestjes te vergelijken met een soort wat voor IS strijd en geen enkel nut heeft voor deze wereld. Het filmpje kunt u hieronder bekijken.

video

Ook de beheerder of de medebeheerder van The State Headlines maakt er geen geheim van dat ie er trots op is dat door de geschiedenis heen totaal mislukte stukken nageboorte zoals Hitler en Himler voor even hebben geflirt met de Islam.
Ja, ja wees er trots dat mislukt nageboorte als deze voor eventjes dweepte met de Islam
Ook mislukt stuk nageboorte Himler dweepte voor even met de Islam

Ja, ja, voor even zag dit gepeupel wel brood om de Islam als staatsreligie voor hun duizendjarige rijk in te stellen. Maar toen ze erachter kwamen dat de islamieten in dezelfde god geloven als de Joden en de Christenen, omdat de islam er nu eenmaal van was afgeleid; was dat idee wel heel snel afgelopen en zochten de spiritueel ingestelde Himler en Hitler hun heil in het Germaanse geloof, dat ze op aanraden van andere hoge pieten binnen het nazi regiem, maar niet instelde- omwille hun eigen volk niet te veel tegen zich in het harnas te jagen.
voor heel eventjes was de islam interessant voor de nazi kopstukken
 De beheerder van dit kanaal, -hoogstwaarschijnlijk de heer Abu salah Al ifriqi- steekt zijn Marokkaanse landgenoten hiermee bewust een mes in de rug, omdat een klein aantal van hen nog heeft gevochten in de tweede wereldoorlog tegen de Nazi’s en bij gevangenschap na de val van Frankrijk, hun dagen hebben versleten in een kamp voor krijgsgevangen in de provincie Zeeland. Eigenlijk steekt hij hiermee de rest van de islamitische gemeenschap die niets met Hitler en consorten te maken willen hebben ook een mes in de rug. En bedankt zullen ze nu misschien wel zeggen. Maar ja aan het hieronder geplaatste filmpje valt ook te zien dat de IS bezingers (uitgerekend Duitsers) deze minkukels van het kalifaat zien als soldaten van eer, dat zeiden de Nazi gezinden Duitsers ook over de diverse divisies van de SS, dus enige gelijkenis hebben IS en SS wel met elkaar als het gaat om het plegen van oorlogsmisdaden jegens andersdenkende.
video

fragment uit het boek Martyrdom Operations 

Het item de boekenclub houd dit kanaal in eren en de lievelingschrijver van de IS georiënteerde jihadisten in een notendop, Abu Sa ‘eed Al-Britani, zeg maar de Arnon Grunberg van IS word op hun kanaal ook weer volop gepromoot met boeken als Martyrdom Operations en advice for those going to battle. In het boek Martyrdom oprations wordt haarfijn uitgelegd dat zelfmoord in de islam niet is toegestaan en alleen is toegestaan, als jij in de strijd een dusdanige levenseindigende actie begaat dat je ook je vijand naar een next level weet mee te brengen. Alleen dan staat Allah dat toe volgens deze mateloos populaire schrijver.
Bewijs dat het boek Martyrdom Operations te downloaden is bij het kanaal The State Headlines

Bewijs dat de link van LM op 19 juli werd gedeeld op het kanaal van The State Headlines 
Saillant detail op 19 jullie word er een uitnodigingslink geplaatst naar het lone wolf kanaal LM dat eerder al de galgenwaard had gedreigd met een Manchesterachtige aanslag op diezelfde dag, omdat de vrouwen voetbalteams van Engeland en Schotland op die dag daar tegen elkaar streden op het voetbalveld-Lees hier en hier meer over ze.  Naast dit evenement hebben ze ook een bedreiging geuit naar het nog te houden prinsengracht concert en het eveneens in Amsterdam gehouden Pluk de Nacht festival dat gisteren zijn eerste dag kende en eindigt op 26 augustus ’17. Toch fijn dat dit Nederlandstalige kanaal zijn volgers de kans biedt, om kennis op te doen bij een kanaal dat is gespecialiseerd; in het leren maken van springstoffen, het hanteren van andere wapens. Daarnaast biedt het kanaal  LM zijn volgers ook aan wat de juiste methode is om iemand te doden met een mes tijdens een aanslag, middels boeken en video’s, ook andere vormen aanslagen worden daar aan hun volgers geleerd middels trainingsvideo’s. Kortom echt een leuk kanaal om aan te bieden aan je volgers, waar misschien wel een mogelijke lone wolf  tussenzit.
Minkukel Abu Hanifa in het wit samen met de mislukte ché Guevara kloon Abu Waheeb, deze laatst kan zo een rol spelen in de nieuwste film van Plannet of the Apes 
Ook stuurt het kanaal berichtjes door van bevriende Nederlandstalige pro IS kanalen die bij die heilige zeven ofwel de heilige zes behoren. Zo plaatst men de foto van voorbeeld Belg en kopstuk van Sharia4Belgium  Abu Hanifa Al Belgieqi samen met IS kopstuk, commandant Abu Waheeb Rahimu poseert. Ja ja die Abu Hanifa is een echte held geworden voor de IS fans, zeker nadat hij een aantal jaren geleden in dit hieronder geplaatste filmpje heeft geschitterd.
video

Vice versa sturen bevriende kanalen van de heilige zes eenheid weer berichtjes door van State Headlines zoals dit kanaal dat een IS poster plaatst op zijn kanaal en er een dag later er zelf “Zijn wij bereid om te sterven voor Allah aza wajall” eronder kalkt.
Bevriend pro IS kanaal Attayebeën zet soms of eigenlijk wel vaker berichtjes op zijn kanaal die The State Headlines ook plaatste 

Dit doorgestuurde bericht met de veel zeggende tekst en betekenis erachter plaatste de State Headlines op zijn kanaal 

En zet The State Headlines er in ruil weer een berichtje van hun kant op hun kanaal in dit geval een foto van een van de twee vliegtuigen die zich in een van de torens van de Twin towers nestelt, op de foto valt ook een heilige tekst te lezen die moslims moet inspireren
Ook Bin laden wordt nog steeds gezien als een held, ook al is deze man van Al-Qaeda en wees hij de werkwijzen van IS af

Tja en als je dit soort acties als beheerder van het kanaal toch leuk vind dan moet je er niet gek van opkijken dat hij na een paar weken in een doorgestuurd berichtje van datzelfde kanaal de jihadist der jihadisten, prins Soepbeen vereerd met de tekst “wat missen we je toch Shaykh Osama Bin Laden Rahimu allah”
Gruwelijkheden waarvan bijna de rest van de wereld geen weet van heeft dus ook nooit tegen zal ageren 

Een activistisch tintje is ook te vinden op dit kanaal, zo ageert men terecht tegen de marteling van een kind in Jemen dat wordt gefolterd door de beulen de Verenigde Arabische Emiraten. Hierover dient elk weldenkend mens woest over te worden, soennitische moslim of niet, dit soort taferelen dienen niet verzwegen te worden maar gewoon geopenbaard aan de wereld.
Heel veel nieuws van het kanaal Asia News channel word er geplaatst op the state headlines kanaal 

Het valt ook op dat dit kanaal veel aandacht heeft voor de verrichtingen van IS in Zuid – Oost Azië, ze laten veel nieuws zien uit het Filippijnse  gebied waar IS nu floreert en waar steeds meer buitenlandse strijders zich bij aansluiten om het gebied van deze IS provincie van het kalifaat uit te breiden.

En nu het zo goed gaat met IS in de Filippijnen moet men zich nu de vraag bij zichzelf gaan stellen dat men zich alvast moet gaan voorbereiden op een hijra van Europese Jihadisten in een notendop die zich aldaar in de Filippijnen willen aansluiten bij IS afdeling Zuidoost Azië, want dit land is erg hot voor IS.
Communisten en Christenen zijn niet meer veilig op de Filippijnse eilanden 

Andere landen in die regio zoals bijvoorbeeld Thailand komen de supporters van IS steeds meer opzetten. Hun ogen zijn daarom ook meer gericht op het Land Birma waar dagelijks de mensenrechten van de moslim minderheid, zonder enig aanwijsbare rechtvaardiging worden geschonden door het militaire regiem, dat het land nog steeds stevig in zijn handen heeft. En in dat soort landen waar de mensenrechten en de vrijheden van soennitische moslims worden geschonden, groeit een beweging als IS met grote maat, omdat het hen een rechtvaardiging geeft om in dat land de gewapende jihad aan te gaan met de onderdrukker van deze religieuze groep

dinsdag 8 augustus 2017

Pro IS kanaal Alhaqq.NL is erg België minded en wil dat land zo snel mogelijk islamiseren op de IS way

Het wapen dat Al-Haqq.NL gebruikt als profielfoto

Al-Haqq.NL is zo’n typisch Nederlands Pro IS kanaal dat je kan typeren, als een kanaal dat berichten waar de verheerlijking van het martelaarschap en de jihad netjes worden afgewisseld met religieuze boodschappen aan hun volgers. Nou ja of het nu echt zo’n Nederlands pro IS kanaal is, is maar de vraag; omdat er tot 2 keer aan toe hardop word gefantaseerd over de islamisering van België, ja u hoort het goed, België en niet, Nederland!
Kennelijk is Nederland een eitje om in te pakken dus vandaar dat deze club zijn ogen al richt over onze landsgrenzen

Bericht van overname wordt gedaan op het naar Sharia4Belgium geïnspireerde telegram kanaal Islam4Belgium 
Aankondiging dat het ter ziele gegaan zijnde kanaal een soort van doorstart was van Sharia4Belgium

Misschien komt het Belgische tintje om het feit dat een doorgestuurd boodschapje van een kanaal met een Arabische naam die in een voor een niet Arabisch kunnen lezende leek, op het inmiddels alweer ter ziele gegaan zijnde kanaal Islam4Belgium heel vrolijk het volgende aankondigt …) Wij nemen de kanaal Alhaqq.NL over In Shaa Allah…(
IS kunst dat prijkte op het kanaal van Islam4Belgium
religieuze tekst die de beheerder van het kanaal islam4belgium zelf onder deze IS schildering heeft gezet in Nederlandse vertaling. 


Misschien een leuk feitje het ter ziele gegaan zijnde kanaal Islam4Belgium is een ordinaire doorstart van Belgisch bekendste religieuze cabaretgroep Sharia4Belgium; dat werd geleid door de islamitische horrorclown Fouad Belkacem die beter bekend bij mensen in het geheugen staat gegrift onder zijn artiestennaam Abu Imran en er grotendeels voor verantwoordelijk is dat veel van de leden van zijn cabaretgroep de wijk hebben genomen naar Syrië om daar te strijden voor IS.
Horor clown van cabaretgroep Sharia4Belgium die nu een celstraf van 12 jaar uitzit wordt nog steeds aanbeden door diverse jonge aanhangers van IS zo ook door dit Antwerpse pubermeisje dat veel concaten heeft met Nederlandse IS sympathisanten.
De tekst van de in Hilversum wonende Abou Hafs aka Fouad el Bouch flankeert de weelderige groene veren van een vogel die een groene vogel in Jannah moet voorstellen. Jihadistische strijders geloven dat als zij sterven op het slachtveld of tijdens folteringen, ze als beloning als een soort van groene vogel net onder Allah mogen vliegen in een soort van  hemel en als Allah hen dan vraagt of het hen die beloning bevalt zij dan naar Allah mogen roepen: dat ze terug willen naar de aarde om daar opnieuw voor zijn zaak te sterven. 

Wat schotelt het pro IS kanaal Alhaqq.NL zijn pakweg 208 leden nu precies voor? Nou een stukje tekst als deze wat op een foto van een groene vogel is geschreven. Het bewuste stukje tekst dat luid ‘De tong van de duivel en huichelaar.. spreekt altijd kwaad over jou, o martelaar..’ dit stukje proza van hoog jihadistisch dan wel religieus gehalte kwam uit de pen van Abou Hafs ofwel Fouad el Bouch uit Hilversum, want in de nasheed Je hebt overwonnen, zingt hij samen met iemand anders deze tekst. beluister hier het liedje 
Fouad el Bouch hier in het rood omcirkeld te midden tussen zijn vrienden/broeders/geestverwanten tijdens een demo die gericht was tegen de satire met name satire waarin de profeet Mohammed in voorkomt. De demo werd georganiseerd door het nu verboden behind bars ofwel Straat Dawah onder een ander naampje.  

Ja ja deze barmhartige in Marokko geboren Marokkaanse Nederlander kan zichzelf maar weer es goed op de schouders kloppen met het feit; dat ook deze op het eerste oog Nederlands overkomende pro IS kanaal inspiratie put uit zijn liedje, wat de dood van een islamitisch strijders tot aan zijn laatste nog niet vergane bot van zijn geraamte adoreert. Toch knap dat een man die voor het oor en oog van iedereen – inclusief de heer Broertjes- die het wil horen afstand deed van IS, maar aan de andere kant toch stevig wordt geknuffeld door iedereen die IS een warm hart toedraagt.
Fouad el Bouch hier links met pet naast zijn vriend Abou Djahr  vroeger was deze man  bekend onder zijn rappersnaam naam Mo-G  ofwel Mo Gangster, later werd hij de  baas van het nu ter ziele gegaan zijnde stichting world wide relief  (De heer Djar heeft overigens niks te maken met IS) 
Bewijs dat Alhaqq ook deze nasheed (liedje) plaatst op zijn kanaal

Normaal gesproken moeten ze je dan niet meer en wordt je uitgekotst en bedreigd met weet ik veel wat door je oude maten van de jihad! En omdat men daar niet genoeg kan krijgen van de heer el bouch plaatste men op hun kanaal ook dit volgende liedje waarin Fouad zijn adoratie voor de jihad uit. Ik plaats dit liedje hieronder in twee versies een versie die komt van het kanaal en de versie van hem met bijbehorende clip uit 2010! Dus dubbel luister en vooral bij de laatste clip, kijk genot!
video
video


 Ook bied het kanaal zijn volgers veel jihadistische kunst aan die beschreven zijn met religieuze teksten als:  “Wees geduldig met wat ze zeggen en houd op gepaste wijze afstand van hen”   deze tekst is dan beschreven op een tekening waarop te zien is dat er iemand in een auto zit en met een hand zijn geliefde vrouw de Kalasjnikov genaamd of een ander dergelijk automatisch meerdere kogels per minuut afschietend ding in zijn hand houd.
De hier boven geplaatste poster met bijgevoegde heilige tekst plaatste men op hun kanaal, dit is een van de vele jihadistisch overkomende kunst platen die men plaatst op dit kanaal
 Cabareske humor kent dit kanaal wel 


Er wordt zelfs reclame gemaakt voor het auto merk Toyota we’re good fore jihadluid de slogan op hun kanaal. Ja van degene die achter dit kanaal zit of zitten kan je niet zeggen dat ze elke vorm van humor ontberen. De hogere kaders die werkzaam zijn bij het automerk Toyota zullen vast kunnen lachen om deze vorm van reclame van dit in Syrië mateloos populair zijnde automerk bij de jihadisten van IS.
Dennis Honing is men nog lang niet vergeten bij Alhaqq.NL


Ook toont het kanaal aan zijn volgers filmpjes. In een van hun filmpjes worden twee bekende komieken van de Nederlandse islam in een voor mij wereldvreemde taal misschien wel beschimpt of beledigd. Het filmpje begint al met het  tonen van het Nederlandse komische duo Dennis Honing en Maiwand  al Afghani die ooit es in een nog niet zover verleden het komische duo de Dikke en de Dunne van de jihadistische gemeenschap in Nederland  moesten voorstellen, het grootste talent van die twee, de hang naar landelijke bekendheid, aandacht en eeuwige roem. Kijk hieronder naar het desbetreffende filmpje.
video


En laten ze die nu net ook hebben gekregen van hun oude maten in de jihad, ze worden beide weggezet als zijnde AIVD medewerkers waarvan de ene in hun ogen misschien nu een kantoorbaan daar bekleed en de ander, Maiwand in dit geval, nog actief veldwerk voor de boeren klompen dienst verricht. Na hun portretten worden de in de ogen van de maker van het filmpje echte helden van de islam vereerd, respectievelijk de kopstukken van Sharia4Belgium en de man die Maiwand opvolgde als woordvoerder van Sharia4Holland Jassem Abdellaoui geheten en beter bekend onder zijn artiesten naam  Abu Qaasim  noot de laatste jihadist die men laat zien in het filmpje is de 2 jaar geleden overleden jihadist Muhajiri Sháám van jabat al nursa
De drie frontmannen van de opgeheven cabaretgroep Sharia4Belgium


De kopstukken van Sharia4Belgium worden wonderlijk wel veel vereerd op dit kanaal. Het valt gewoon op dat een kanaal dat is overgenomen, Belgische jihad kopstukken op het voetstuk plaatst afgewisseld door soms een Nederlandse roerganger van het jihadisme zoals Fouad el Bouch en  Jassem Abdellaoui. Je zou bijna gaan denken dat Al Haqq.NL een soort van tweede doorstart is van het roemruchte Sharia4Belgium.
ex frontman van cabaretgroep Sharia4Holland Jassem Abdellaoui
Ook Brussel moet eraan geloven als het aan dit kanaal ligt 
Horror clown van Sharia4Belgium moet als het aan dit kanaal ligt zo snel mogelijk vrijkomen 


Buiten dit alles is dit kanaal ook een beetje activistisch aangelegd want ook zij willen hun gevangen genomen moslimbroeders en misschien ook wel zusters zo gauw mogelijk in vrijheid opnemen in hun gemeenschap van jihadistisch liefhebbende moslims. Maar dit kanaal heeft er veel van weg dat het na het ter ziele gegaan zijnde kanaal van Islam4Belgium een doorstart kanaal is, van Sharia4Belgium dat zijn boodschap spreid onder een andere naam en een ander jasje


maandag 31 juli 2017

IS sympathisant Abu salah Al ifriqi van Umma News.nl 'Ik ben best verbaasd. Over hoe vrij spel is aanhangers hebben in NL’

IS kunst dat prijkte op het kanaal Umma New's.NL 

Abu salah Al ifriqi, ‘Ik bedoel ik zal best open met je zijn. Ondanks dat ik een "extremist" ben om zo maar te zeggen. Terrorisme verheerlijker whatever. Ik ben best verbaasd. Over hoe vrij spel is aanhangers hebben in NL’ zegt Abu salah ifriqi de beheerder van het telegram account Umma News.nl in alle openheid tegen me.

Umma News.NL is een kanaal waar je alleen middels uitnodiging van lid van kan worden, een uitnodigingslink die in andere Nederlandse groepen weer wordt gedeeld aan huin volgers zodat deze ook weer de kans krijgen om van dit account kanaal lid te worden. Mensen worden er niet bij duizenden lid van als een dergelijk kanaal is aangemaakt maar meer mondjes maat, het kanaal kent zoals ik de laatste keer zag 72 leden. En bij mij lid worden 58. Dus mondjes maat trekt zo’n dergelijk pro IS kanaal mensen aan.
Kunst omdat het moet ook deze IS schildering was te bewonderen op het kanaal, de titel van het kunstwerk laat raden wat de boodschap achter deze schildering is 

Het is niet een bloederig kanaal waar de afgezaagde koppen je bij wijze van spreken om de oren vliegen en je zo nu en dan een aantal kinderen een man op foto’s ziet executeren, dat soort bloedigheden hoeft voor hem niet. Het kanaal moet je meer zien als een soort van nieuwskanaal een nieuwszender dat onderhand gekscherend gezegd ook nog es doet aan het voor de omroepverenigingen verplichte deel kunst en cultuur tonen middels een item dat je het beste kan omschrijven als Kunst omdat het moet, in dit geval IS kunst en geen werken van hedendaagse moderne kunstenaars of oude meesters uit de voorbije eeuwen. Zoals u hieronder ziet.
bewijs dat het op het kanaal te vinden was 

Het nieuws dat ze geven van de andere kant van het front, wordt vermoed ik merendeels gehaald van kanalen als Khilafah News  en HALUMMU die merendeels het nieuw in deze vorm als hier getoond in het Engels aan hun publiek tonen alleen Umma News.NL doet het opeen zelfde wijze alleen dan in Nederlands.
de Hoofdstukken uit het boekwerk dat men kon downloaden via een link op het kanaal van Umma News.nl 

Het kanaal heeft zich ook een keer gewaagd aan een boekenrubriek door zijn volgers de kans te geven om kennis te nemen van het boek Advice To Those Who Cannot Come To Sham van de nu reeds overleden auteur en boegbeeld jihadist Abu Sa ‘eed Al-Britani. Een boek dat toch wel enkele verassende en voor de niet jihadist schokkende hoofdstukken bevat, die echt als advies worden meegegeven voor de thuisblijvers.

Eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen, dat op dit vlak bij dit boek is gebleven en dat er bij  mij weten nog geen groepsboek bespreking waar dan ook door een enkele pro IS leesclub is georganiseerd waar het boek gezamenlijk word besproken en gerecenseerd.

de hier diepzinnige religeuze tekst heb ik boven deze foto ook vergroot geplaatst, laat het tot u bezinken en trek u eigen conclusie 
Naast deze ene boeken rubriek onder het mom van, ‘alleen lezen als je dat zelf wilt’, zie je ook zo nu en dan een meer ja…gekscherend gezegd EO maar dan op zijn Pro IS stijl gedane heilige tekst waarbij je het toch even diep tot jezelf moet laten bezinken, maar dat komt er ook niet echt veel voor, eerder zeer sporadisch. Het is een dawahachtige verrassing om het zo maar te zeggen. Het is en blijft nu eenmaal een kanaal dat zich meer richt op het nieuws van de andere kant van het front. Wat hier allemaal van waar is durf ik niet te zeggen een oorlog is nu eenmaal een oorlog op de grond en op de tweede plaatst een propagandaoorlog waarbij alles wordt geclaimd en naar buiten gebracht door beide partijen waarvan enkel en alleen de overwinnaar de waarheid, ondanks de onwaarheden die dat misschien wel zal bevatten naar zich toe zal claimen.
Ook de heer Abu Sala was zeer nieuwsgierig naar de mol die zoveel heeft losgemaakt binnen de gelederen van de Nederlandse IS scene
druk op foto om gesprekje te vergroten 

Als je met de beheerder gewoon in gesprek gaat omdat hij met een knipoog gezegd soms wel een nieuwsgierig aagje kan zijn als ie bij je aanklopt, dan bemerk je ook dat je buiten de vraag die in al zijn nieuwsgierigheid opspeelt, hij een zeer open man kan zijn.      

Zo zegt Abu Sala over de bedreiging van de As Soena moskee en diens bedreiger het volgende ‘ Mwah ik zeg eerlijk ik begrijp het wel hoor, ik ben er sowieso tegen en vind em een idioot. Maar ergens begrijp ik wel dat er van die pvv aanhangers "wraak" willen nemen. Die zien dat moslims zoveel van die dingen doen deze laatste tijd, enz is beetje zelfde gevoel als IS opwekt. Als ze zeggen "de coalitie vermoord onze vrouwen en kinderen dus vermoord hun"

Als je dan tegen hem hierop tegen hem vraagt maar denk je dan soms niet van nou als zo'n gek dat doet bedoel echt doet dat er dan vanaf jullie kant ook iets komt als wraak en dat je dan in een circel terecht komt van een kleine burgeroorlog”
druk op screenshot voor vergroting zodat je het gesprekje duidelijk kan lezen 

Zegt Abu salah Al ifriqi in alle openheid ‘Jawel, dat is het gevaar ja. Als zo'n aanval echt komt. Krijg meer "radicalisme" onder normale moslims. Meer kans op terug reactie enz
Kan uit de hand lopen’

Abu staat ook niet onwillig tegenover journalisten die als ze zouden willen een kijkje willen nemen in het toch wel gesloten wereldje wat het virtuele telegramwereldje van IS is hij zegt hierover 'Mwah mij boeit op zich niet zo heel veel, als je zo iets gewoon normaal en slim doet zou je niet bang hoeven te zijn voor journalisten. Ik ben meer van mening dat je het op neutraal nieuws moet houden, een tegenreactie op mainstreammedia. Zonder die oproepen tot aanslagen enz’  


video


ongein als in dit geplaatste filmpje zal je bij Umma News.nl niet aantreffen 

Over het delen van Bomrecepten zoals ik eerder beschreef in mijn columns over het Telegram kanaal K - Nieuws zegt hij het volgende ‘Ik meen het, ik ben geen fan van die dingen bom recepten, oproepen op ongelovigen aanrijden Enzo is dom en onnodig en bereik je niks mee. Ik hou het op nieuws delen met de rest heb ik niks te maken. Tja kijk ik begrijp het wel, je hebt mensen die serieus vinden dat zo Iets moet gebeuren jij weet dat net zo goed als ik en jij kent hun gedachtegang denk ik ook wel. Ongelovigen vermoorden ons in Irak en Syrië dus wij moeten hun vermoorden enz. Dan krijg je dat soort ideeën dus’
Druk op foto voor het gesprekje te vergroten 

Abu salah vind het jammer dat de Pro IS aanhang hier in Nederland als wilde agressieve beesten worden afgeschilderd, in een klein verwijt naar de gekken die op sociale media alle aandacht naar zich toe trekken zegt hij dan ook het volgende ‘Ja man, er zijn meer isis sympathisanten die anders zin dan mainstream gedacht wordt. Maar de genen die meest actief zijn op social media Enzo zijn vaak de gene die zo zijn. Agressief pro geweld enzo. Ik ken genoeg die gewoon een baan hebben en een gezin en hun ding op normale manier doen, studie volgen enz. Maar die zijn niet echt actief. Over algemeen zijn hagenezen gene die meest lawaai maken kweenie of je dat hebt gemerkt? In Zoetermeer bijv en Utrecht had/heb je ook grote groepen isis supporters gehad maar die zijn altijd stiller gebleven. Den Haag zocht altijd media op.
druk op screenshot om goed te kunnen lezen waarom al die paniek is ontstaan 

Toch is het volgens het hierboven geplaatste bericht nog wat onrustig binnen telegram kanalen van pro IS supporters zo zegt ene Abu Nasir uit Delft die een omroepvereniging technisch gezien een soort van Islamitische EO kanaal leid dat ‘Ulamā Archieven’ heet het volgende ‘Beste broeders en rest,
 Ik wil jullie attenderen op het feit dat áls iemand jullie inlicht dat X of Y een spion/fasiq is; jullie dit eerst moeten onderzoeken. ‘Ulama Archieven heeft een lijst toegestuurd gekregen met een lijst vol "munafiqin". Deze lijst blijkt totaal niet te kloppen en bevat laster jegens een/de moslim(s). Als ‘Ulama Archieven iemand heeft verwijderd ten onrechte, dan kwam dit voort uit een zogenaamde "djasus"-lijst waarin er nadeel van de twijfel werd gegeven: moge Allah ons allen vergeven en de munafiqin en hun laster blootstellen.’ Of deze mijnheer nu op deze ooit es in 2014 gelekte lijst doelt -die ik hieronder heb geplaatst is mij onbekend, maar dat er onrust heerst binnen de kringen van de Pro IS kanalen is wel duidelijk.

Al met al geeft de heer Abu salah Al ifriqi een zeer interessante inkijk in de voor vele gesloten Nederlandse Pro IS wereld die zich virtueel afspeelt op Telegram, Een wereld waar de Pro IS fan aanhanger, sympathisant in alle vrijheid zijn of haar nieuws kan volgen.

The State Headlines kan worden gerekend tot een van de meest berichtende van de zes Nederlandstalige pro IS kanalen van een Nederlands Belgische netwerk van Pro IS kanalen

Profiel foto van The State Headlines The State of Headlines gaat zijn nieuws in het vervolg wat meer in het verborgene, ofwel in meer i...